به گزارش صدای بورس، انتخابات خانه معدن ایران قرار بود در آبانماه ۹۹ برگزار شود که به ناگاه به بهانه کرونا لغو شد و برگزاری آن به زمان دیگری عودت داده شد. برخی از معدنیها با اعتراض به لغو و تعویق این انتخابات دلیل اصلی آن را جلوگیری از انتخاب مجدد محمد رضا بهرامن به ریاست انجمن خانه معدن ایران دانستند.
کنفدراسیونی موازی با خانه معدن
بعد از گذشت بیش از ۲۰ روز از لغو انتخابات، نامه استعفای محمد رضا بهرامن رئیس کنونی خانه معدن ایران توسط خود معدنیها رسانهای شد. این استعفای رئیس خانه معدن ایران در حالی است که زمزمه ایجاد کنفدراسیونی موازی با خانه معدن وجود دارد. فعالان معدنی با اعتراض به عملکرد خانه معدن معتقدند، این انجمن در راستای منافع وزارت صمت مدیریت میشود و منافع بیش ۴ هزار و ۵۰۰ معدن فعال در آن پی گرفته نمیشود.
بیشتر بخوانید:
کشور مدیون مدیران توسعهگراست
دستور طلایی رئیس جمهور در کردستان صادر شد
تحریم صنایع فلزی به راحتی قابل مدیریت است
کنفدراسیون قرار است با حضور معدن کاران و فرآوری کاران ایجاد شود و رسالت آن حفاظت و پیگیری منافع معدنیها باشد. این تشکیلات موازی با توجه به حضور برخی از بزرگان حوزه معدن میتواند قدرت خانه معدن ایران را کاهش دهد، البته معدنیها در گفتوگو با صدای بورس بیان کردند: کنفدراسیون راه حلی برای حل مشکلات مربوط به پیگیری نشدن مطالبات معدنی هاست. اگر منافع و درخواست های معدن و صنایع معدنی در خانه معدن پی گیری شود کنفدراسیون را تشکیل نخواهند داد.
2 گروه موافق و مخالف چه میگویند؟
در حال حاضر در معدن و صنایع معدنی ایران دو دستگی وجود دارد. در گروه اول گروه محمدرضا بهرامن قرار دارند و مدافع عملکرد وی در طول مدت مدیریت خانه معدن ایران هستند و معتقدند این استعفا نباید پذیرفته شود و بهرامن با توجه به توانمندیها و سابقه ای که دارد همچنان باید در بین کاندیداهای خانه معدن باشد. گروه دوم با نقد عملکرد بهرامن و گروه وی، خواهان اصلاحات اساسی در روند عملکرد خانه معدن و روی کارآمدن گروه جدید برای مدیریت معدنیها هستند.
با توجه به بلبشوی مسائل محیط زیستی و مشکلات حقوقی که معدنیها با آن دست به گریبان هستند این تشتت و دو رایی می تواند تاثیر منفی بر معدن و صنایع معدنی داشته باشد. باید برای این موضوع راه حلی وجود داشته باشد تا مشکلات با تسامل و تساهل حل شود.
محبوبه قرمزچشمه
نظر شما